Persoonlijke zorg voor jullie
Met aandacht voor jullie behoefte
Zorg vergoed vanuit de basis verzekering
Je bent geliefd
Vorige slide
Volgende slide

Fotografie bij Kraamzorg Wijs Dronten

Fotograaf maakt foto voor kraamzorg wijs dronten

Fotografie in de kraamweek

Voordat ik, Annebel, in de kraamzorg besloot te gaan werken heb ik eerst een aantal jaar gewerkt in de fotografie van de zwangerschap, de bevalling en de kraamweek. Daarom vind ik het fantastisch om de ontwikkeling van het kers verse gezin vast te leggen. En nog steeds vind ik het erg leuk om de camera te pakken in de kraamweek.

Willen jullie professionele foto’s van de kraamweek? Neem contact met mij op. Graag ga ik met jullie in overleg hoe wij dit kunnen combineren met de kraamzorg die jullie nodig hebben.

Kraamverzorgster van kraamzorg wijs Dronten houdt de verlichting vast voor een goede fotografie

Zwangerschap fotografie

Willen jullie mooie foto’s van de zwangerschap? Dan kunnen jullie ook bij Kraamzorg Wijs terecht. Nieuwsgierig geworden? Zie de onderstaande foto’s. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

fotografie van twee zwangere vrouwen bij kraamzorg wijs dronten

Bevalfotografie

Willen jullie een fotoshoot van de bevalling? Dan kunnen jullie ons ook inhuren. Wij hebben veel ervaring met het vastleggen van bevallingen. Kortom voor ons is niks te gek. Van het bevallen in het ziekenhuis of thuis. Bij een natuurlijke bevalling is of bij een keizersnede. In overleg is alles mogelijk. Wij willen jullie wel adviseren rekening te houden met het beleid van het ziekenhuis. Dit bepaalt of wij mee mogen de OK op voor de fotoshoot. Nieuwsgierig? Volg ons op Facebook.

de trotste pappa helpt mamma bij de bevalling met hulp van kraamzorg wijs dronten

de baby wordt gezond geboren in het ziekenhuis en kraamzorg wijs dronten regelt de fotografie van de bevalling

De hartslag wordt via de buik gemeten zodat mamma een gezonde hartslag heeft en kraamzorg wijs dronten zorgt voor de fotografie

Aandacht voor jullie is belangrijk bij Kraamzorg Wijs Dronten

extra aandacht voor het hele gezin is wat Kraamzorg Wijs Dronten belangrijkvind

Newbornfotografie

Wij bieden jullie als kers verse pappa, mamma, broer of zus bij Kraamzorg Wijs Dronten ook de mogelijkheid om een newbornshoot in te plannen tijdens de kraamweek. Wij vinden het belangrijk dat de kraamzorg zonder gedoe verloopt. Het voordeel van een newbornshoot tijdens de kraamweek, is dat wij flexibel zijn als het fotomoment even niet wil. In overleg kijken wij gewoon of er een ander moment mogelijk is. Hierdoor zijn jullie verzekerd van rust zonder gedoe van extra kosten. Normaliter duurt een shoot zo’n 1,5 uur en dan moet het gebeuren. Het voordeel van een shoot bij Kraamzorg Wijs Dronten is dat er gedurende de dag verschillen korte momentjes kunnen worden gepakt. Dus mocht het niet lukken, dan proberen wij het gewoon over een paar uur opnieuw. Hierdoor zorgen wij voor rust en is er geen stress voor jullie baby en voor de rest van het gezin.

Belangrijk om te benoemen dat deze shoots niet vallen onder de standaard zorg die wij bieden. 

blote baby voetjes van het geboren kind bij Kraamzorg Wijs Dronten

zorg op maat is bij Kraamzorg Wijs Dronten zeer belangrijk in de dienstverlening

Willen jullie meer informatie over Fotografie bij Kraamzorg Wijs Dronten? 

Neem dan contact met ons op. 

https://youtu.be/pI0x4d882yM