Persoonlijke zorg voor jullie
Met aandacht voor jullie behoefte
Zorg vergoed vanuit de basis verzekering
Je bent geliefd
Vorige slide
Volgende slide

Vergoeding kraamzorg Wijs Dronten

Willen jullie weten hoe het zit met de vergoeding van jullie kraamzorg? Dat begrijpen wij volledig! Want een baby is al duur genoeg. Kraamzorg Wijs in Dronten is aangesloten bij de kraamzorg Coöperatie KZG. Deze coöperatie heeft contracten met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Hierdoor kunnen wij jullie de, door de ziektekostenverzekering, vergoede kraamzorg leveren. Deze vergoeding is afhankelijk en kan variëren in het soort kraamzorgverzekering en daardoor van jullie verzekeringspolis. Er kunnen kosten in rekening gebracht als het gaat om jullie eigen risico. Ons advies is: kijk dit even na bij jullie zorgverzekering.

Pappa en mamma wachten op de komst van nieuwe kindje en zij nu benieuwd naar de vergoeding kraamzorg

Tarieven van Kraamzorg Wijs – kraamzorg Dronten

 

pappa en mamma zijn benieuwd hoe zwaar hun geboren baby weegt en zijn ook benieuwd wat de vergoede kraamzorg hun gaat kosten

 

Duidelijkheid en eerlijkheid vinden wij belangrijk

De zorgkosten van kraamzorg

Kraamzorg Wijs rekent de  maximale  NZA tarieven van de kraamzorg restitutie. Deze kosten vallen onder de reguliere verzekering van vergoede kraamzorg.

Extra kraamzorg uren (niet-vergoede kraamzorg of niet-geïndiceerde zorg)

Om te voorkomen dat jullie achteraf worden verrast, vinden wij het belangrijk om jullie goed te infomeren over de kosten die Kraamzorg Wijs berekent over de geleverde kraamzorg. Wij vinden het prettig om eerst met jullie in gesprek te gaan over jullie wensen en behoefte. Hierdoor weten jullie van te voren hoe het kostenplaatje eruit gaat zien.

Wanneer jullie extra kraamzorg uren willen die niet vergoed / geïndiceerd worden factureren wij deze direct aan de hand van het NZA tarief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vervroegde partus ondersteuning.

Duidelijkheid in kosten van de vergoeding kraamzorg bij Kraamzorg Wijs vinden wij belangrijk hierdoor weet je wat kraamzorg Dronten kost

 

Vanaf het prille begin is zekerheid en vertrouwen een goede basis

Voorwaarden

Wij hanteren voor ons kraamzorg de voorwaarden en de aanvullende voorwaarden van Bo Geboortezorg

Ook vinden jullie hier de privacyverklaring van Kraamzorg Wijs.

Hebben jullie klachten over de kraamzorg of de kraamzorg restitutie?

Gaan er dingen niet zoals jullie verwachten dan komen wij graag met jullie in contact. Wij vinden het belangrijk om het gesprek met jullie aan te gaan en te kijken hoe wij er samen uitkomen. Als wij er samen niet uitkomen willen wij jullie graag doorverwijzen naar ons klachtenbeleid. Wij zijn aangesloten bij een onafhankelijk klachtenorgaan. Zie voor meer informatie ons klachtenbeleid.

Hebben jullie vragen over de restitutie van kraamzorg?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Of kijk hier voor meer informatie. Home