Persoonlijke zorg voor jullie
Met aandacht voor jullie behoefte
Zorg vergoed vanuit de basis verzekering
Je bent geliefd
Vorige slide
Volgende slide

Over de kraamzorg in Dronten: Kraamzorg Wijs

Kraamzorg Wijs Dronten | Kraamzorg Dronten Flevoland | Aan het werk

Hoi, ik ben Annebel, eigenaresse van Kraamzorg Wijs. Samen met mijn man, Dirk-Jan, en onze twee lieve kinderen wonen wij in het mooie Dronten. Als gediplomeerde kraamverzorgster en doula krijg ik er energie van, om jullie als ouders te helpen! Er verandert veel in jullie gezin. Deze omslag of verandering gaat vaak vanzelf. Maar regelmatig is er sprake van een hele verandering. En dat geeft helemaal niet. Daar help ik jullie graag mee!

Door andere word ik omschreven als zorgzaam, geduldig, liefdevol, vrolijk, precies, spontaan en een doorzetter. Ik vind het belangrijk om mij voor de volle 100% in te zetten voor jullie gezin. Door mijn ervaring als kraamverzorgster en mijn veelzijdigheid als doula te combineren streef ik naar het geven van de beste kraamzorg. Ik weet dat er hoop op ouders afkomt. Met mijn kennis en ervaring wil ik de beste professionele, persoonlijke zwangerschaps- en kraam ondersteuning van de kraamzorg in Dronten bieden. Ik ben daarom benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met mij op.

De oorsprong van Kraamzorg Wijs

Met mijn ervaring als kraamverzorgster en doula ben ik Kraamzorg Wijs in Dronten begonnen. Graag vertel ik jullie waarom ik heb gekozen voor de naam Wijs. Ik geloof dat ik ouders wegwijs kan maken tijdens de zwangerschap en de kraamzorg. Daarnaast is de naam ook te koppelen aan mijn kennis, expertise en liefde waarmee ik de beste zwangerschaps- en kraam ondersteuning wil bieden voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Geloof, hoop en liefde. Maar de belangrijkste van deze drie is de liefde. Kraamzorg Wijs staat voor de liefde.

Kraamzorg Wijs & Bewogen Zwanger

Als oprichter van Kraamzorg Wijs en als mamma vind ik het belangrijk om ook bewust te zijn van de fitheid van andere mamma’s. Zowel de zwangerschap als de kraamperiode vraagt veel van het ons vrouwelijk lichaam. Daarom is gezonde voeding en fysieke beweging belangrijk! Om deze reden ben ik naast de kraamzorg in Dronten ook mijn onderneming Bewogen Zwanger gestart. Bij Bewogen Zwanger bied ik zwangerschapscursussen aan. Tijdens deze zwangerschapscursussen ga wij samen met andere mamma’s bouwen aan onze fitheid en kennis. Ik vertel je graag meer op https://www.bewogenzwanger.nl/

Kraamzorg Wijs Dronten | Kraamzorg Dronten Flevoland | Aan het werk

Kennis en expertise van kraamzorg Wijs in Dronten

Om pappa’s en mamma’s mijn kennis en expertise te bieden ben ik gediplomeerd en gecertificeerd volgens de onderstaande criteria.

Certificaten:

  • KCKZ-nummer 217565
  • Rode Kruis – Eerste Hulp aan baby’s en kinderen- NRKHNRKH0000040936-71886
  • Acute Verloskunde

Diploma’s:

  • CZO Kraamverzorgende – Geboortezorg Academie te Utrecht
  • Doula – Doula Opleiding Nederland te Utrecht
  • Learning and Development in Organisations (hbo-bachelor) – HAN te Nijmegen
 
 

Kraamzorg Wijs & overige diensten

Kraamzorg Wijs levert kraamzorg in Dronten. Ook leveren wij andere diensten: van bevalcoaching tot babyfotografie en van VIP kraamzorg tot het verhuren van kraamzorgartikelen. Zie de onderstaande hyperlinks voor meer informatie.

Werkwijze

Zijn jullie benieuwd wat wij allemaal in de praktijk doen. Neem dan eens een kijkje op ons Blog. Waar wij interessante artikelen over de kraamzorg delen.

Voor vergoedingen kijk hier, Neem contact met ons op, Inschrijven kan je hier doen

Kraamzorg Wijs Dronten | Kraamzorg Dronten Flevoland | wassen
Kraamzorg Wijs Dronten | Kraamzorg Dronten Flevoland | Badje