Persoonlijke zorg voor jullie
Met aandacht voor jullie behoefte
Zorg vergoed vanuit de basis verzekering
Je bent geliefd
Vorige slide
Volgende slide

Verhuur artikelen bij Kraamzorg Wijs Dronten

Bij kraamzorg Wijs Dronten doen wij ons best om dingen zo goed mogelijk te regelen. Wij vinden het belangrijk dat jullie als ouder te ontzorgen voor, tijdens en na de kraamweek. Daarom verhuren wij ook bevalbaden en weegschalen.

Verhuur artikelen: Bevalbad en weegschalen bij Kraamzorg Wijs

Wij hebben een bevalbad beschikbaar die wij verhuren voor als jij graag een bevalbed bevalling wil doen.

Voordelen van bevallen in een bevalbad

  • Warm water ontspant en geeft rust. Hierdoor maakt jouw lichaam bepaalde hormonen aan (endorfinen), die pijnstillend werken. Weeën worden daardoor beter opgevangen en zorgt voor minder behoefte aan andere pijnstillers in de beginfase van de bevalling.
  • Water maakt gewichtloos; je beweegt makkelijker in water en kunt daardoor ook gemakkelijker een andere houding aannemen.
  • Rustigere overgang voor de baby vanuit de baarmoeder in het warme water.
  • Direct huid-op-huid-contact; na de geboorte mag jouw baby gelijk bij jouw bloot op de borst liggen.

Weegschalen

Het gebeurt wel eens dat de kraamzorg erop zit en de groei van jouw kindje niet hard gaat. Dan kan je soms behoefte hebben om het gewicht van jouw kindje extra in de gaten te houden. Gelukkig, is dat meestal niet nodig. Maar voor de keren dat dit wel nodig is, bieden wij extra weegschalen die je tegen een kleine vergoeding kunt huren.

Wil je meer weten over de beschikbaarheid en de kosten van het bevalbad en de weegschalen? Neem dan even contact met ons op.